D&M Schoonmaakbedrijf

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening

Welkom op de website van D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening uit Doorn.

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening verzorgt het schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen en particulieren niet alleen in Doorn, Utrecht, Amersfoort, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, De Heuvelrug, Leersum, maar ook o.a. in Bosch en Duin, Woudenberg en de rest van Midden Nederland.

D en M Schoonmaakbedrijf Utrecht Doorn

D&M verzorgt dagelijkse, wekelijkse maar ook periodieke schoonmaak voor bedrijf en particulier in Zeist en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak en bouwschoonmaak.

Medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving. Uit onderzoek blijkt dat een schone werkomgeving de arbeidsproductiviteit van uw personeel op peil houd. Buiten dit is de luchtkwaliteit van de ruimte velen malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken.

Tevens is een schone en hygiënische werkplek een must voor bedrijven en werknemers, maar ook is een schone werkplek en goed onderhouden pand niet alleen voor u en uw werknemers van belang, maar is tevens ook uw visitekaartje.

Ons getraind, enthousiast en professioneel personeel werkt op de door u gewenste tijden, D&M is flexibel en past het schoonmaakonderhoud aan op uw wensen, D & M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening werkt met schema’s en checklists en zorgt er altijd voor dat uw wensen en de gemaakte afspraken altijd uitgevoerd en nagekomen worden.

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening voor schoonmakers en schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen en particulieren in Doorn, Utrecht, Amersfoort, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Leersum, Woudenberg, Bosch en Duin, Den Dolder en de rest van Midden Nederland.

Email: info@dmschoonmaakbedrijf.nl

Tel: 0644029102