D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening Amersfoort

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening Amersfoort verzorgt het schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen en particulieren in Amersfoort en de rest van Midden Nederland.

D&M verzorgt dagelijkse, wekelijkse maar ook periodieke schoonmaak voor bedrijf en particulier.

D en M Schoonmaakbedrijf Utrecht Doorn

Medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving. Uit onderzoek blijkt dat een schone werkomgeving de arbeidsproductiviteit van uw personeel op peil houd. Buiten dit is de luchtkwaliteit van de ruimte velen malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken.

Tevens is een schone en hygiënische werkplek een must voor bedrijven en werknemers, maar ook is een schone werkplek en goed onderhouden pand niet alleen voor u en uw werknemers van belang, maar is tevens ook uw visitekaartje.

Ons getraind en professioneel personeel werkt op uw gewenste tijden, D&M is flexibel en past het schoonmaakonderhoud aan op uw wensen, D & M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening Amersfoort werkt met schema’s en checklists en zorgen er altijd voor dat wij uw wensen en gemaakte afspraken altijd uitvoeren en nakomen.

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening voor schoonmakers en schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen en particulieren in Amersfoort en de rest van Midden Nederland.

Email: info@dmschoonmaakbedrijf.nl

Tel: 0644029102