Dakgotenreiniging

Dakgoot verstopt door bladeren en vuil?

Jaarlijks stroomt er een enorme hoeveelheid regen en afvalwater door de dakgoot de regenpijp in. Maar het komt regelmatig voor dat de hemelwaterafvoer en dakgoten verstopt raken door bladeren, takjes en vuil.

Het gevolg hiervan is dat het regenwater niet goed weg kan stromen door de afvoerpijp en door de wateroverlast lekkage aan het dak kan ontstaan.

Omdat het regenwater namelijk niet weg kan door de verstopte rioolafvoer, stroomt de goot vol en kan deze scheuren of zelfs afbreken door de zwaarte van het water.
Het gevolg van deze wateroverlast is vaak daklekkage en waterschade.
Uiteraard zit niemand te wachten op een lekkend dak door waterschade of een kapotte dakgoot, wat dat betreft is voorkomen beter dan genezen.

Voorkom lekkage en laat D & M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening uw dakgoot reinigen.

D & M schoonmaakbedrijf en Dienstverlening zorgt er dus voor dat uw regenwaterafvoer en dakgoten schoon blijven, zodat het afvalwater vrij de regenpijp in kan stromen en u lekkage voorkomt.

Wij beschikken over hoogwerkers en geavanceerde apparatuur zoals hogedrukspuiten voor het ontstoppen en schoonmaken van de dakgoot en de afvoerbuizen. Wij kunnen eventuele problemen opsporen en noodzakelijke reparaties worden, indien mogelijk, meteen opgelost.

dakgotenreiniging dm schoonmaak bedrijf

Prijzen:

Dakgoten reiniging particulieren € 5,00 strekkende meter.

Dakgoten reiniging bedrijf al vanaf € 2,00 strekkende meter

Wilt u een offerte ontvangen en of een vrijblijvend advies ?

Mail info@dmschoonmaakbedrijf.nl,  bel 0644029102 of gebruik het contactformulier