D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening Wijk-Bij-Duurstede

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening Wijk-bij-Duurstede verzorgt het schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen, huis opleveringen en eenmalige  schoonmaak voor particulieren in Wijk bij Duurstede en de rest van Midden Nederland.

D en M Schoonmaakbedrijf Utrecht Doorn

D&M Wijk bij Duurstede verzorgt dagelijkse, wekelijkse maar ook periodieke schoonmaak voor bedrijf en particulier.

Medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving. Uit onderzoek blijkt dat een schone werkomgeving de arbeidsproductiviteit van uw personeel op peil houd. Buiten dit is de luchtkwaliteit van de ruimte velen malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken.

Tevens is een schone en hygiënische werkplek een must voor bedrijven en werknemers in Wijk bij Duurstede, maar ook is een schone werkplek en goed onderhouden pand niet alleen voor u en uw werknemers van belang, maar is tevens ook uw visitekaartje.

Ons getraind en professioneel personeel werkt op uw gewenste tijden, D&M is flexibel en past het schoonmaakonderhoud aan op uw wensen, D & M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening Wijk-bij-Duurstede werkt met schema’s en checklists en zorgen er altijd voor dat wij uw wensen en gemaakte afspraken altijd uitvoeren en nakomen.

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening voor schoonmakers en schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen en particulieren in Doorn, Utrecht, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Leersum en de rest van Midden Nederland.

Email: info@dmschoonmaakbedrijf.nl

Tel:   0644029102