Kantoor- en Bedrijfspand

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening verzorgt het schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen en scholen  in Doorn, Utrecht, Amersfoort, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, De Heuvelrug, Leersum en de rest van Midden Nederland.

D&M kan ook uw bedrijf of kantoor dagelijks, wekelijks of periodiek schoonmaken.

Medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving. Uit onderzoek blijkt dat een schone werkomgeving de arbeidsproductiviteit van uw personeel op peil houd. Buiten dit is de luchtkwaliteit van de ruimte velen malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken.

kanttor, bedrijfspand, dmschoonmaakbedrijf,doorn

Tevens is een schone en hygiënische werkplek een must voor bedrijven en werknemers, maar ook is een schone werkplek en goed onderhouden pand niet alleen voor u en uw werknemers van belang, maar is tevens ook uw visitekaartje.

Ons getraind, enthousiast en professioneel personeel werkt op de door u gewenste tijden, D&M is flexibel en past het schoonmaakonderhoud aan op uw wensen, D & M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening werkt met schema’s en checklists en zorgt er altijd voor dat uw wensen en de gemaakte afspraken altijd uitgevoerd en nagekomen worden.

D&M Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening voor schoonmakers en schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen en particulieren in Doorn, Utrecht, Amersfoort, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Leersum en de rest van Midden Nederland.

Email: info@dmschoonmaakbedrijf.nl

Tel:   0644029102